Wil je aan de slag in het buitenland? In deze presentatie leert u hoe u aan de slag gaat met solliciteren, wat u moet regelen en waarmee u rekening moet houden. Solliciteren is een kunst op zich. Al hoeft u niet vaak te solliciteren in uw leven, maar toch wordt van u verwacht om het perfect te kunnen doen! Moeilijker wordt het als u in het buitenland wilt solliciteren. Naast de interpretatie van wat de werkgevers eigenlijk zoeken heeft u ook te maken met cultuur, manier van selecteren, taal enz.

Senior headhunter met ruim 24 jaar ervaring

Ayvel Riedel werving en selectie SolliciterenOnze presentator, de heer Ayvel Riedel is sinds 1993 een specialist in het werven en selecteren van kandidaten voor banen op de Eilanden. Ruim 24 jaar ervaring in de vervullen van de meest moeilijke functies. Het vinden van de juiste kandidaat op plekken dat anderen niet weten te zoeken, is zijn Trade Markt gebleken. De heer Riedel heeft voor verschillende werkgevers succesvol bemiddeld, te denken aan bijvoorbeeld, Ernst & Young, Brandweer, Phillips, Geestelijk gezondheid instelling, School en educatieve instellingen, MCB Bank, Citco Bank e.a.

Tijdens de presentatie zal de heer Riedel spreken over hoe u succesvol kan solliciteren op de eilanden, de Do’s and Don’ts, marktpotentie en toekomstige mogelijkheden.

Aanmelden

Solliciteren Suriname

Meld je aan via het onderstaande formulier.
Prijs: 50 SRD (Inclusief drinken en hapjes)
Datum: 5 juli
Tijd: 9am – 11am (9am – 9:30am inloop)
Locatie: Lallarookhgebouw(ballroom), Lallarookhweg 54

Deze bijdrage is puur voor de kosten van de zaal en overhead en is niet bedoeld voor winst. De rest van de kosten (ticket, hotel e.a.) wordt door Profilami gesponsord. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage om deze presentatie mogelijk te maken.

Profilami

Profilami.com is de specialist site voor het solliciteren op Curaçao, Aruba St,.Maarten en Bonaire. Het Profilami concept is dat u zich meer en completer presenteert naar de werkgevers dan via andere sites of via een brief of email. Het verschil zit in de presentatie van u als persoon. U bent meer dan uw zakelijke deel, u bent ook een compleet mens. En werkgevers die het echt goed menen met u als werknemer, willen u graag als compleet leren kennen. Daarom moet u zich tegenwoordig als compleet mens presenteren, met extra aandacht over uw kennis en kunnen op het zakelijk gebied.

Heeft u nog geen Profilami CV? Klik dan hier om uw Profilami CV geheel gratis en vrijblijvend te maken.

Laat ons via de comments weten of u dit een goeie initiatief vind. We horen het graag.